Viska forum verkar drivas helt av ideella krafter. Och har en intressant mix av vetenskapliga nyheter såväl som medlemmsaktiviteter Men mitt emellan den vanliga skiten av vetenskapliga nyheter som utropar att de löst problemen eller åtminstone kommit en väldigt lång bit på vägen (vilket sagts en väldigt massa år nu..) och medlemmarnas egna dagliga liv finns också tips till varandra om hur man vet när en psykos är på väg. Alltså kunskapen om att själv kunna förstå när en psykos är på väg.

Vad kan vara viktigare än just det? Konsten att förstå sig själv och sin funktion?

Viska forum har även sammanställt en bok om självhjälp Självhjälpshandboken.

De få annonser som forumet har förefaller endast handla om personer med problem som själva skrivit böcker om sina problem och lösningar. Med andra ord ett litet forum för att hjälpa varandra, precis som samhällen uppstod en dag då det helt enkelt finns mycket att vinna på att hjälpa varandra, speciellt för de som mest behöver hjälp.

Viska.se.png

Ett bild innan Viska bytte till Joomla och fick ett lite modernare piff.

Kargo kulturens elektroniska pitbullterrier som osynligt biter värdets geometriska anatomi & därmed också den naturliga skuggvärlden – värdelöshetens andakt och skenheliga ljusförbättring.

Annonser