Dagarna går, det blir till veckor. Sedan börjar veckorna också att rulla på kanske till och med månader. Men nu är den här den lilla bildkavalkaden med anledning av forumet Viskas 10 Års jubileum som Schizofreni Fakta Nyheter & Forum.

Tidigare i år moderniserades forumet och valde Joomla i stället för den gamla forumportalen som knappast längre uppdaterades-

Din Jordkorv

Schizofreni Fakta Nyheters chefsstrateg och massmediala kontaktperson Lad -Onna Mobile, med ständigt nya inlägg i bokstavsdebatten om vibbar, oscilationer eller bara rena schizofrenibaserade netvibes såsom speglande gulkroppar krateransikten eller bara Månens Lisa.

Om Floden & Åsikten inget nytt

Schizofrenare censur

Det tredje ögats sociala osynsliggörare – Kulturskåpen

Gaffla om raka besked du kniviga, ta dig ton som en stämgaffel och bringa ljud i skrällan

Vilken av de 5 figurerna ovan angör schizofreni tror du?

Skaftar du fattningen, eller flaskhalsar du förkluckningens vågspel?

Under flaskhalsen nigande ringverkan uppstår lätt andra förebud. Dessa är kopplade till en komprimering av det centrala innehållet i förtäljarens egen förtäring, jagets bäring. Pling! Det är ingen vanlig matematik. För den som måste dela med sin enda hals kan räkna med bråk om funktionerna, eller att det kluckar i kanterna. God luck.

Flashalsarna i alltet skapar nya vågor.

Farsan var en Rooling Stone på botten av en Ocean, många har kommit efter och velat ta dess ställe och plats men få har get mig tillräcklig satisfaction, men är min strand verklig? Är patter noster verklighetens pattern oyster?

Människan har ofta använt språket till att vilseleda andra, här ser vi Do-Nuts i begynnelsen av Dunking eran med den sockrade flottyrförfettningens framtida klostergökar under sheen-eran. Men det lärade oss också att se det svarta ljuset, eller rättare sagt förstå varför

1 Ett föremål inte har samma färg som det reflekterar bort och ser ut som

2 Ett föremål i som inte kan ses igenom reflekterar eller absorberar ljuset.

Människan är en Social varelse med rötter i fysiken, det sociala livet blir väl därför en Socioblast. Om de fysiska förutsättningarna var låga blir kanske den sociala tensigriteten högre av det per automatik, eller vad tror ni ers nåd?  Med rötter i myllan växer via minnena växer vår sociala blomning

Kostigarna skapade vägarna och ibland blir de konstiga

Det första ord jag mindes var eko ett

Är inte vattnet i människan precis som Musse Piggs öron, något vi alltid kan får riktigt perspektiv på för det är en så stor del av oss

Det hälsar alltid från samma vinkel men kan också bli en flaskhals-H2O. Påminner inte det mig om vatten?


Ett vinklande utanför det enda givna perspektivet är således inte möjligt, så vad händer när vinkeln till det självklara ändå blir annorlunda? Tja det enda rimliga är väl egentligen att man hör ett operativsystem i kommando assembler från ett brutet matrix vilket saknar flera dimensioner i betydelsebäring, dvs ett fantom budskap kluckande från den egentliga källförträngningens väggar och inåt.

Misstanken vaknar om UFOnas verkliga uppdrag. Och därmed gäller det väl att hålla snabeln borta från alla nummerloger.

Men som vi ser ut i världen ser vi också in i det som kallas insikten.

Men vad är egentligen schizofreni? Som ett mail från det egna kontot men du känner inte till att du skickat det, ja då kan vi säga att många i dagarna fått sina verkligheter hackade av en fint snittande liten snittare i det matrix av trådar som vi kallar verkligheten men som för oss alla bara består av vår bild av verkligheten, inget annat. Verkligheten är inget vi känner till annat än till namnet. Tänk om du vaknar en dag och hör världens alla lösenord vem ska du vända dig till med allt du nu vet?
Annonser