Sekretessen är det ofta si och så med, polisundersökningar läcker ibland till pressen innan de närmast berörda fått ta del av centrala fakta. Självfallet har pressen fått läsa Anders Behring Breivik’s psykundersökning nu kan du det också – Här är den: Anders Breivik sammandrag av psykundersökningen som konstaterar att han lider av Paranoid Schizofreni,  jag tror att många med mig har vissa svårigheter att känna igen Schizofreni i detta välstrukturerade och planlagda beteende.

Kanske är det bra att inte bara hans egen röst sprids världen över utan även röster om hans röster sprids, vad tror du?

Själv kan jag inte låta bli att undra om den kannibaliska rösträtten gäller. Dvs den som just ätit upp en person har automatiskt fått rätten att rösta i den uppätnes namn, för någonstans är det ju konsekvensen av Anders Breiviks handlingar att alla hans offer hamnar i glömskan men hans namn uppmärksammas desto mer, jag är inte alls speciellt nöjd med detta men vad gör man egentligen för att balansera den snedbalans som automatiskt blir? Det skulle vara intressant att höra om någon som har haft egna funderingar om just detta….

Det känns ibland som om man själv gynnar den kannibaliska rösträtten och det känns naturligtvis inte bra, inte heller att följa massmördarens medieplan.

Expressen skriver  Breiviks Schizofreni avslöjas av rapport.Breiviks psykbetyg ”extremt” dåligt.

Breivik bedöms som psyksjuk, Norge och Sverige vilsna om ansvar SvD.
Breivik fick 2 av 100 i psykologiskt test DN

 

Bra sida om Schizofreni hos n.nu med nyhets feed.

Annonser